VOOR COACHING & ADVIES
Bel +31 (0) 6 – 51 01 94 53

Creatief Denken en coachen

We weten het allemaal, de beste ideeën krijg je niet achter je bureau, maar tijdens de afwas, onder de douche, in het bos of op een andere plek. Oplossingen kunnen op de meest rare momenten komen en in hele simpele dingen zitten.

Wat als een oplossing niet wordt gevonden? Je zit vast. Je draait in cirkeltjes om hetzelfde probleem heen. Dezelfde ideeën, dezelfde problemen, dezelfde gedachten en je komt er niet uit en niets lijkt te werken.

Herken je het meest genoemde advies ‘Je moet er eens anders tegenaan kijken’. Ik kan samen met jou dit advies vormgeven.

Tijdens een Creatief Denken sessie neem ik je mee buiten de gebaande paden, je mag afwijken, je mag buiten het gareel lopen, allerlei ideeën noemen die nog nooit iemand heeft bedacht. Ik neem je mee naar gebieden in je hersenen waar je nieuwe dingen kunt ontdekken.  

Total BrainBox Methode

Ik gebruik voor het Creatief Denken de TotalBrainBox-methode. Een door de Universiteit van Twente gecertificeerde methode.

Een methode die voor iedereen toegankelijk is, op elke situatie kan worden toegepast en geschikt is voor vrije (associatieve) denkers als voor mensen die logisch denken.

“Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal” -Albert Einstein-